keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kaamos ohi

Kaamosaika päättyi virallisesti eilen, kun Inarissakin aurinko näyttäytyi sitten marraskuun jopa vajaan tunnin ajan! Vaan nopeastipa, kukon harppauksin, kevättä kohti mennään, sillä tänään aurinko näyttäytyi jo puolentoista tunnin ajan.

Pilkistipä aurinko tänään täällä etelässäkin, kun sankka pilviverho vihdoin ja viimein rakoili.


Ah, minä oikein tunnen kuinka "kaamosmasennus" astuu syrjään auringonsäteiden saattelemana pirteämmän minän tieltä! ;)

Isännällä on tänään syntymäpäivä. Ajattelin ilostuttaa hänen päiväänsä lahjojen lisäksi (toivottavasti) herkullisella voileipäkakulla. Se jos mikä piristää myös!

2 kommenttia:

  1. Voi tuo oli talven paras uutinen! Minulla ei ollut aavistustakaan koska kaamos loppuu. Voileipäkakkukin näyttää niin herkulliselta, että tämähän on aivan täydellistä!
    En muuten olisi ikinä uskonut, että parasta herkkua mitä tiedän ovat voileipäkakut. Kun elämäni ensimmäiset vuosikymmenet olin niin perso makealle, ettei olisi tullut mieleenkään ottaa juhlissa sitä suolaista kakkua. Ja nykyään se on ihan toisinpäin. Lurpsis ja onnea!

    VastaaPoista
  2. No hieman arvoin täytekakun ja voileipäkakun välillä, mutta isäntä on suolaisten ystävä, joten päädyin voileipäkakkuun. Joka oli muuten herkullista, vaikka itse sanon. ;) Omaa täytekakkuhammasta jäi kuitenkin vielä kolottamaan...

    VastaaPoista